Mijn naam is Sjacco Hendriks.
Sinds 12 jaar werk ik als hovenier en sinds
april 2017 doe ik dat zelfstandig, onder de naam Hendriks Buitengewoon Groen.

Over mij

Buiten, gewoon en groen. Drie woorden die helemaal bij mij passen!

  • Ik ben 100% buitenmens. Ik vind het heerlijk om buiten bezig te zijn en flink aan te pakken, maar niet nadat ik alles nauwkeurig heb uitgedacht en uitgemeten.
  • Gewoon, daar hou ik ook van. Ik ben no-nonsense, transparant en sociaal. Ik ben geen architect, maar heb wel oog voor wat mooi kan zijn. Als jouw wensen niet passen bij je budget zeg ik het eerlijk en denk ik graag creatief met je mee hoe het ook kan.
  • Groen, dat is een inkopper. Het is na mijn gezin mijn grote liefde. Ik heb veel plantenkennis, maak graag mooie plantcombinaties en ben altijd onder de indruk van de kracht van de natuur. Ik ben ervan overtuigd dat een mooie, groene tuin mensen echt een goed gevoel kan geven.

De combinatie van deze eigenschappen maakt dat ik met een gerust hart kan zeggen: met Hendriks krijg je buiten gewoon buitengewoon groen!

Kan ik wat voor jou betekenen? We komen er pas echt achter als je je vraag stelt! Neem contact met me op voor een afspraak. Dan inventariseer ik je wensen, maak een vrijblijvende offerte en als die akkoord is, plannen we het werk in en ga ik aan de slag. 

Tip! In het voorjaar en de zomer ben ik ontzettend druk. Het is mooi weer, de dagen zijn lang en er komen veel nieuwe aanvragen binnen. Maar wist je dat heel veel aanleg- en bestratingswerk prima in de winter uitgevoerd kan worden? Vaak is het dan voordeliger en kan ik sneller plannen. Doe er je voordeel mee!