Wat ik voor je kan betekenen

Tuinontwerp

Heb je je droomtuin al in je hoofd? Of juist geen idee? Totaal geen groene vingers? Geen punt. Wat het vertrekpunt ook is, met mijn vakkennis, 12 jaar ervaring en jouw inbreng komen we gegarandeerd tot een schets die klopt en waar jij blij van wordt.

Meer informatie »

Tuinaanleg

Tussen tuinontwerp en genieten zitten een paar stappen! Grondwerk, materialen bestellen, bestraten en beplanten… Ik verzorg het van A tot Z, samen met andere partijen of samen met jou. Snel en flexibel, maar gegarandeerd zorgvuldig en professioneel.

Meer informatie »

Tuinonderhoud

Je mooie tuin mooi houden, vraagt tijd, kennis en af en toe wat fysieke kracht. Ontbreekt het je aan één of meer van deze drie? Ik voer op afroep of volgens een onderhoudscontract al het noodzakelijke werk in het juiste seizoen voor je uit.

Meer informatie »

Tuinrenovatie

Het is één van mijn specialiteiten: een bestaande tuin nieuw leven inblazen. Mag de zandbak weg? Wil je meer privacy? Zijn planten te groot geworden? We bekijken het samen! De onderdelen waar je wel tevreden over bent, krijgen gewoon een tweede leven.

Meer informatie »

Sierbestrating

De keuze voor sierbestrating is persoonlijk maar wel heel bepalend voor de sfeer in je tuin. Het is best een investering en als het ligt, ligt het voor een paar jaar. Ik help je graag een keuze te maken die past bij jouw budget en zorg ervoor dat het jarenlang ligt.

Meer informatie »

Werk waar ik trots op ben

Hendriks Buitengewoon Groen is jong, dynamisch en duurzaam. Snel en flexibel, betrouwbaar en betaalbaar en altijd nauwkeurig en professioneel.